Anton Kuivanen

Anton Kuivanen (s.1984) on Suomalainen vapaaottelija, joka on otellut ammattilaisena vuodesta 2006. Värikkään ammattiuransa aikana Anton on saavuttanut 20 voittoa ja 8 häviötä arvostettuja vastustustajia vastaan.

Antonin tunnistaa agressivisuudestaan häkissä ja lempeydestä sen ulkopuolella ja on sen vuoksi Suomen suosituin vapaaottelija. Kuivasen räjähtävä, nopea ja viihdyttävä tyyli tekee jokaisesta ottelusta ainutlaatuisen faneille ja muulle yleisölle.

Vuonna 2010 laajaa menestystä saavuttaneen Sali ohjelman tähtenä Antonin maine ja julkisuuskuva kasvoi entisestään ja kotisali GB Gym sai yhä laajempaa tunnustusta. Helsingin GB Gymin lisäksi Anton Kuivanen harjoittelee mm. American Top Team:n kanssa Floridan Coconut Creekissä. Anton otteli vuosina 2012-2013 UFC:ssä 3 ottelua, ja saavutti ensimmäisenä suomalaisen voiton maaliman 1. organisaatiossa. Vuonna 2015 hänellä on 4 ottelun sopimus Cage-organisaation kanssa, ja hänellä on vakaa aikomus raivata tiensä vapaaottelu-maailman huipulle. Kuivanen puhuu muun muassa sujuvaa englantia ja vapaa aikanaan hän viettää aikaa luonnossa, ystävien ja perheen seurassa, lukee ja matkustaa.