Treenivinkit

Valmennukset

Kaikki valmennukset räätälöidään osallistujien lähtökohdista ja tarpeisiin.
IMG_9528

VALMENNUKSET KUNTOILIJOILLE

Oli lähtötasosi mikä tahansa, panostaminen liikuntaan kannattaa aina. Fyysinen hyvinvointi heijastuu kokonaisvaltaisesti jaksamiseen ja mielialaan. Siksi valmennuksissani keskitytään siihen, että kipinä liikkumiseen ja harjoitteluun syttyy ja pysyy yllä.

DSCF0425-2_pieni

VALMENNUKSET URHEILIJOILLE

Vapaaottelulle ominaiset harjoitukset auttavat monia eri lajien urheilijoita kehittämään liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja henkistä valmiutta kohdata haasteita. Harjoitukseni pohjautuvat maailman parhaimpien vapaaottelu- ja UFC-valmentajien metodeihin.

DSCF0461_pieni

VALMENNUKSET TIIMEILLE JA YRITYKSILLE

Työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä monin verroin takaisin. Yksittäinen treenikerta tyky-päivänä hitsaa tiimihenkeä, tiimin tai johtoryhmän säännöllinen pienryhmävalmennus auttaa jaksamaan fyysisesti ja henkisesti. 

IMG_9620

ELÄMYKSIÄ SYNTTÄREILLE TAI POLTTAREIHIN

Hiki ja adrenaliini virtaamaan. Koko porukan vapaaotteluharjoitukset tai sankarin kevyt ja turvallinen sparrailuottelu ammattilaisen kanssa on kokemus, jonka muistaa pitkään. 

Missä, milloin, monelta ja mitä maksaa?
Harjoitukset järjestetään pääsääntöisesti Herttoniemen kamppailu-urheilun pyhätössä GB Gymillä (Mekaanikonkatu 21). Erikseen sovittaessa voidaan harjoitella ulkona tai vaikkapa yrityksen omissa tiloissa. Yksilöharjoitusten ajankohdat ja sisällöt räätälöidään aina asiakkaan arkeen ja toiveisiin soveltuviksi. Yksittäisten valmennusten tai pidempikestoisten valmennuskokonaisuuksien hinnat sovitaan erikseen.