Treenivinkit

Kokemuksia

”Suosittelen Antonin valmennusta kaikille kamppailijoille aloittelijoista ammattilaisiin asti. Huippuvalmentaja!”
Rasmus Jalonen
Vapaaottelun harrastaja
Mitä Antonin kanssa harjoittelusta on pidetty? Lue alta muutamia treenikokemuksia.
AK

”Suosittelen Antonin valmennusta kaikille kamppailijoille aloittelijoista ammattilaisiin asti. Huippuvalmentaja!”

”Treeneissä pureuduttiin monipuolisesti eri vapaaottelun osa-alueisiin, kuten pystyotteluun, pystypainiin häkillä ja matto-otteluun. Antonin opettamat tekniikat ovat toimineet loistavasti käytännössä ja ovat vahvistaneet osaamistani ja itseluottamustani ottelijana. Ohjeet ovat tarkkoja ja avaavat kamppailijalle tarkasti miksi, miten ja milloin jokin liike tehdään oikea-aikaisesti. Suosittelen Antonin valmennusta kaikille kamppailijoille aloittelijoista ammattilaisiin asti. Huippuvalmentaja!”

Rasmus Jalonen, vapaaottelun harrastaja

Näyttökuva 2021-4-6 kello 23.19.13

”Olemme käyttäneet Antonin valmennuksia HJK:n Veikkausliiga-joukkueen oheisharjoituksena sekä ylimeno- että harjoituskaudella.”

”Meille harjoitus on hyvää vaihtelua arkeen mielekkäässä ympäristössä. Teemana meillä on ollut liikkuvuuden ja taitavuuden lisäksi kyky ottaa kontakteja vastaan tasapaino säilyttäen. Urheilun lisäksi treenit ovat ryhmädynamiikan kannalta hyviä, koska pelaajat pääsevät haastamaan itseään ja toisiaan normaalista poikkeavassa ympäristössä, sekä moni harjoitteista vaatii luottamista pariin. Koutsina Anton on energinen ja innostava, jonka ohjeilla myös aloittelija oppii.”

Toni Koskela, HJK:n päävalmentaja

Näyttökuva 2021-4-26 kello 22.15.08

”Vietimme ystävämme polttareita GB Gymillä Antonin isännöimänä. Yhdistetty alkulämmittely ja vapaaottelun perusteiden harjoittelu oli hauska tapa saada paikat avattua ja poistaa päivänsankarista ylimääräistä jännitystä.”

”Tämän jälkeen tuleva sulhanen ja Anton astuivatkin kehään ja ottelivat kolme sekä katsojien että päivänsankarin mielestä vauhdikasta erää eikä pieniltä mustelmiltakaan säästytty – mikä oli tarkoituskin! Anton ammattitaitoinen ja rauhallisen huumorintajuinen ote mahdollisti unohtumattoman ja juuri sopivan rankan kokemuksen ja tarjosi loistavan alun polttaripäivälle.”

Petteri Koponen

IMG_9528

”Valmennuksessa sain uutta voimaa stressin hallintaani. Yö unet paranivat, asiat eivät enää painaneet koko ajan ja keho tuntui energiseltä.”

”Bonuksena ajoittaiset polvi ja lonkkakivut ovat muisto vain ja kuntoni on parempi kuin koskaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti 75 leuan tavoitetta !”

Antti Eriksson

DSCF0135

”Treenasimme Antonin kanssa koronakevään aikana ulkona ja salilla. Ohjelma oli tehty omien tavoitteiden mukaisesti huomioiden lähtötaso. Sain uutta kipinää liikkumiseen ja opin paljon uusia omalla keholla tehtäviä harjoitteita.”

”Erityisesti pidin kuntonyrkkeilystä osana ohjelmaa, kun treenien lopuksi sparrailtiin yhdessä ja opeteltiin teknikkkaa. Antoniin positiivinen asenne ja tsemppi tarttuivat.”

Katja Metsola

Näyttökuva 2021-3-16 kello 13.17.32

”Harjoittelun alkaessa kärsin olkapäävaivoista ja mm.  5 kk aiemmin käteni oli leikattu keskihermon pinnetilasta. Aluksi tavoitteeni oli vain saada liikkumisen ilo elämään ja parempi ruokavalio.”

”Asenteeni oli aluksi, etten pysty ihmeisiin, mutta hyvä valmennus ja tsemppaus sai muutoksen aikaiseksi. Aluksi harjoittelimme monipuolisesti ulkona ja myöhemmin salilla. Koko ajan treenaus oli nousujohteista ja kehoa kuunnellen.

Anton ottaa hyvin huomioon yksilön tavoitteet ja motivoi ihmistä saamaan itsensä kuntoon. Jos olet ajatellut elämäntaparemonttia, niin ehdottomasti Antonin kanssa treenaamaan!”

Mirva Käräjähonka